Ni vet väl vad det är för dag? #måndagsklubben

Ett av målen som vi i träningsgruppen har siktat på under våren är Arlajoggen, som går av stapeln nu på söndag. Därför tänkte vi åka ut till Ås i kväll och testa banan, så att alla tjejer (oavsett om man ska vara med på söndag eller inte) har fått prova på den. Tanken är inte att lubba 5 kilometer rakt av, utan vi använder banan till uppvärmning – intervaller – nerjogg. Det är ett upplägg som alla kan genomföra efter sin egen form.

Jag har aldrig sprungit den här tävlingen förut, så jag satsar för att göra premiär i helgen. Coach Ida däremot har sprungit förut, så hon kommer att bli en perfekt guide.

Tanken för måndagsklubben blir ett pass som innehåller intervaller 3 set 5 x 200m med 30 sek vila och 2 min setvila. Tanken med passet är att genomgående kunna hålla en hög men kontrollerad fart utan att maxa. Ett grymt tävlingsförberedande pass som känns bra att ha i ryggen inför helgen.

Preliminärt ses vi i kväll på parkeringen vid Hofvallen kl 19, för att åka gemensamt ut till Ås. Hojta till om du är sugen på att hänga med. Du är givetvis välkommen oavsett om du har tränat med oss förut eller inte!

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *