Tights från H&M

Jag har snålat ur och köpt mina första träningstights från ovanstående kedja. Är det någon av er som har erfarenhet av deras kvalitet? Jag tycker att de är snygga men de sitter inte särskilt bra på mig. De glider ner och när jag försöker dra upp dem så knakar det oroväckande i sömmarna… Ska det vara så?

Mönstrade ben, på fredagslufs i skogen

(Visited 22 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Maria 17 maj, 2014 at 20:21

  Så gör mina med. Därför springer jag inte i dem men har dem på gymmet. De håller dock bra trots knak och nerhas

  Reply
 2. Sara Borg 18 maj, 2014 at 08:49

  Då ska jag sluta noja. Jag har typ känt med fingrarna över sömmarna på rumpan var femte minut så att jag ska vara säker på att de är okej…. hahahaha

  Tack Maria!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *