Långtur

Efter att ha laddat upp med marathon-tv så hade Lars och jag tänkt rulla ut våra MTB:s. Vi hade ingen plan innan mer än att L ville köra långt. Sagt och gjort!

Vi trampade iväg på grusväg mot Östansjö. Målet var Nästeln och vidare mot Rätan för att sedan ta asfalten hem längs väg E45. När vi närmade oss Rätansbyn fick jag för mig att vi skulle utöka turen och i stället ta mindre vägar mot Röjan och Klövsjö, för att sedan jobba oss tillbaka ner mot Skalänget, Åsarna och slutmålet Brånan. Jag hade väl inte riktigt koll på hur långt det egentligen skulle bli, så ganska less var jag i ärlighetens namn där ett tag innan vi kom fram till Klövsjö och påbörjade klättringen över berget. Men sen rullade det på bra de sista milen och distansen blev tillslut 8,5 mil. Riktigt fint väder och härliga omgivningar, en tur som varmt kan rekommenderas. 
(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *