Midsommar 2014 – så kommer jag att minnas dig

Det har säkert varit den svalaste midsommarhelgen på länge, ändå är det inte det som jag kommer att ta med mig. För det finns kläder. Förvisso gjorde jag några felaktiga val inför lördagens cykeltur, som slutade med fingrar och tår kallare än isglass, men det har hänt förut så det har jag säkert glömt redan vid nästa runda. Däremot kommer jag att minnas en inflyttningsfest med dop av ett hus. Hur döper man ett hus undrar du? Jo, i champagne såklart! Logdans. Midsommaraftonsmiddag på kina-restaurang (!). Bästa familjemyset i Brånan. Gipsad fot på akuten – dock inte min, men ändå. Vad är dina starkare minnen från helgen?

Midsommaraftonsträning, det var inte alls dumt! Rygg, ben & rumpa i fokus

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *