#måndagsklubben goes backe igen!

Ingen har väl missat att det är måndag?! Ikväll kör vi sista träningen innan vi tar ett kortare sommaruppehåll, och vi kommer att köra backträning igen. Coach Ida hälsar att det kommer att bli både uthållighet och explosivitet, och att vi den här gången kommer att springa i en ganska lerig backe/stig. Om man har olika typer av löparskor att välja mellan så rekommenderar jag grövre sulor, men det går finfint utan det också. Jag har sprungit backen i både Nike Free och mina ”asfaltsräsers” Nike Lunaracer förut. Det är slirigt om det regnar men upp kommer man ändå!

Vi samlas kl 19.00 vid Arctura, uppvärmda och klara. Där börjar vi med löpskolning som vanligt, innan vi gemensamt joggar på stig till backen vi ska köra i. Passet avslutas med några övningar löparstyrka. Vi ses i kväll!

(Visited 14 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anonym 30 juni, 2014 at 08:48

  Hej! Får man hänga med? =)
  /Hanna H

  Reply
 2. Sara Borg 30 juni, 2014 at 10:51

  Självklart Hanna, du är varmt välkommen! Vi ses i kväll 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *