Måndagsklubb på en onsdag, går det?

Alldeles förträffligt skulle det visa sig, även om det inte var löpning som stod på agendan den här gången!

Igår hade vi en liten avslutning på den träning vi för året startade upp första måndagen i februari. Sju tjejer möttes upp för en mysig kväll på Jazzköjet, och vi åt gott och pratade till klockan var klart senare än jag trott. Att jag envisades med att dricka en kopp kaffe efter maten, trots att jag vet att jag alltid får ångra sådant, gjorde också att nattsömnen sedan inte blev den bästa. Men men, vad gör väl det efter en sådan trevlig kväll! Nu har vi officiellt ett uppehåll i träningen under juli. Coach Ida drog söderut i morse men har lovat att lägga ut ett pass i veckan som vi kan köra om vi har tid och lust. Så håll utkik här på bloggen på måndagar. Om vi styr vi upp gemensam träning så lägger jag som vanligt ut det här. För dig som redan är med i Måndagsklubben på facebook så hittar du allt du behöver veta där.

Tack allihopa för en riktigt bra träningsvår!

Fotograf: Heidi Rudbäck

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *