Semesterlunk

Vi har kommit in en härlig lunk och dagarna flyger i väg. Två nätter på varje ställe har det blivit, och nu är det alltså dags för oss att åka vidare igen för trippens sista två nätter innan vi måste lämna tillbaka bussen som vi har lånat. Vi kommer att åka från huvudstaden om någon timme, för att möta upp mina fina systrar med respektive och barn. Borta bra men hemma bäst brukar det heta, men konstigt nog längtar jag inte alls hem ännu. Jag har hittat en skön morgonrutin under veckan där jag äter frukost och småjobbar en stund, innan dagen drar igång på allvar. Det har blivit på tok för lite sömn eftersom jag har haft svårt att lägga mig i tid på kvällarna, men det hoppas jag att vi kan ändra på under helgen!

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *