Mera cykel

I går gick vi en sväng på fjället på förmiddagen innan vi åt lunch i toppstugan (Lindvallen). Med två småttingar blir det inga längre vandringar precis men ett par kilometer knatade de duktigt runt. På eftermiddagen trampade jag ut med hojen och hittade av en slump Hällaturen, en blå led. Jag hade ingen koll på hur lång den var men hade för mig att jag sett att de längsta lederna var 4,5 mil och det skulle ju vara överkomligt. Det visade sig vara en tur på grusväg och mot slutet asfalt. De första tre milen var riktigt lättcyklade medan de sista 6 kilometrarna gick konstant uppför, från Sälen by genom skogen (på en slingrig asfaltsvägen) tillbaka upp till Lindvallen.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *