Fisketur

Vädret har idag varit minst sagt växlande. Det är fortfarande riktigt varmt, men av och till under dagen har himlen öppnat sig och regnet har vräkt ner. Där i mellan strålade solen. Har man bara rätt kläder så är det inget problem. Vi bestämde oss för att åka och fiska i Fuan. Först skulle vi gräva efter mask, men de senaste veckornas varma och torra väder har gjort jorden hård. Så inga maskar i sikte hur vi än grävde. Det slutade med att vi fick åka till macken och köpa en burk innan vi drog till skogs. Jag lånade en regnponcho av mamma som hon köpt på IKEA, och hade en tunn underställströja och ett par tunna regnbyxor (Lundhags) under. Det höll både regn och mygg borta. Med kaffe i termosen, som bars i ryggsäck under ponchon, så knatade vi ut och provade fiskelyckan i drygt tre timmar innan det var dags att åka hem och laga lax från ICAs frysdisk. Lars drog visserligen upp tre fiskar, och vi hade napp mest hela tiden, men det var bara smått.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *