Fortsatt höstigt i luften

Det svalare vädret håller i sig och friskheten i luften är helt fantastisk. Häromdagen mysjoggade jag en runda med min vän Ida, genom skogen, och vi pratade om just det. Att det regnade en stund gjorde ingenting. Vädret var perfekt för löpning. Behagligt.

En fördel med att det är kallare nu är att de kläder som jag shoppade i början på sommaren äntligen får komma till användning. Vi var en vända till Uppsala för att hälsa på min lillasyster i juli, och passade på att göra ett stopp på XXL. Där rea-shoppade jag en NIKE-jacka till superpris, men sedan var det så varmt så jag har inte använt den mer än en gång. Nu kommer den däremot väl tillpass. Kul med nytt och färgglatt i garderoben!

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *