Älskade grönkål

Jag har hyllat grönkål här på bloggen tidigare, men jag måste bara få passa på att tipsa om mitt senaste infall – grönkål på pizza! Det är helt makalöst gott! Jag har alltid massor med grönt när jag bakar pizza, men oftast har det varit bladspenat, ruccola eller någon salladsmix. För två söndagar sedan hade jag en påse grönkål i kylen och testade en blandning med spenat också. Så gott! Grönkålen blir lite krispig och smaken var galet bra. Därför gjorde jag om samma sak nu i söndags. Grönkålen som blev över stekte jag upp i lite smör och flingsalt, och serverade till pizzan. Du bara måste testa det här.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.