Pistols – enbensböj

Min kille alltså! Ett sådant där fysfenomen som fixar lite av allt. Igår kväll hängde vi i gymmet tillsammans och han briljerade genom att sätta tre set riktigt snygga pistols! Själv saknar jag både tillräcklig rörlighet och styrka för att fixa övningen.

Gör så här: Utgå ifrån grundposition, lyft ena foten och håll den strax ovanför golvet med sträckt ben framför kroppen. Gå ned till huksittande genom att böja på det stödjande benet. Pressa sedan upp till startposition och upprepa med det andra benet.

Att tänka på: Håll det främre benet sträckt genom hela övningen. Är det svårt att hålla det främre benet sträckt utan att ta i golvet så går det stå på en upphöjning med det stödjande benet.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *