#måndagsklubben

Måndag igen – helt galet vad veckorna snurrar på nu alltså! Tyvärr befinner jag mig i Umeå så jag kan inte vara med på måndagsklubben i kväll, men coach Ida hälsar gamla och nya varmt välkomna att vara med på Hofvallen klockan 19:00. Som vanligt gäller att då vara uppvärmd och redo att köra igång träningen på banan.

Upplägget för kvällen säger löpskolning och ett varv med stegringslopp innan det blir intervaller 4 x (1000 m + 200 m) där 1000 meter ska gå i hög men kontrollerad fart och 200 meter i riktigt hög fart (här får hjärnan jobba med att ställa om, 1000-ingen kommer kännas långsam efter den snabba 200-ingen). Passet avslutas med löpstyrka.

Kör hårt i kväll!


Förra veckans gäng! Då körde vi backintervaller uppe på Östersunds skidstadion

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *