MORGONSTUND

Inspirerad av den här tjejen har jag lyckats riktigt bra med mina morgnar den här veckan. För det är ju så att jag älskar min morgonstund, men ändå kan jag i perioder ha så rackarns svårt att få benen över sängkanten vilket medför att det blir stressigt. En detalj som har hjälpt mig är att vi tillfälligt inte har något wifi hemma, utan ”kabelsurfar” bara på en dator. Annars har jag haft en vana att ligga och slösurfa lite innan jag kliver upp, vilket alltid har en tendens att dra ut på tiden, men nu fungerar inte det. Jag stänger av mobildatafunktionen på min telefon under natten, men det är ingen mening att slå på den inne i sovrummet på morgonen för där är för dålig mottagning. Tack för det!

Så nu är det en pigg och glad Sara som skuttar upp ur sängen (okej nu överdrev jag kanske lite) och som i lugn och ro hinner få i ordning både kläder, ansikte och matlådor innan det är dags att cykla till jobbet. Först på plats kan jag njuta av mitt morgonkaffe och ensamheten. Ingen stress så långt ögat kan nå – min bästa start!

Morgnar i all ära, men tränar gör jag helst på kvällen. Som igår då jag gjorde slag i saken och drog till gymmet!

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *