Din bästa årstid

Vilken är din bästa årstid? Eller är du som jag, förälskad i dem alla? Jag har njutit av hösten och av helgen för fulla muggar nu i dagarna två, även om min söndagsförmiddag gick åt till att ha näsan i kurslitteratur. Eftermiddagen spenderades i varje fall utomhus i löparskor. På stumma vader, med trötta ben – men med bästa sällskapet! Igår var jag ute mest hela dagen så inte undra på att det känns idag. Cykel på förmiddagen och löpning i skogen med sambon igår kväll. Däremellan var det ”kanelbullskalas” för att fira kanelbullens dag. Inte illa. Vi blev hembjudna till systeryster som tillsammans med kiddosarna bakat helt ljuvliga bullar, både vanliga och sådana utan socker och gluten. Helt fantastiskt. Jag åt säkert minst fem stycken. Jag är så glad i hösten just nu.

(Visited 20 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. maria at inredningsvis 6 oktober, 2014 at 12:38

  Härliga bilder 🙂 hoppas ni haft en lika solig höst som här i GBG, rena sommaren.fast höst

  Ny post ute…sexiga sänggavlar 🙂

  Ha en skön ny vecka

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it's, Swedish for decor 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *