Svajigt?! Osams med kroppen

Efter 3 dagars helvila från träning, men hårdkörning på jobbfronten, drog jag ut på ett lunchpass igår för att testa benen

Vi styrde kosan söderut strax före 18. Trots att jag tagit det lugnt hela dagen började näsblodet mer eller mindre spruta strax före Gävle, där vi skulle sova. Ett tydligt tecken på att jag kommit i säng för sent under hela veckan. In på hotellet stövlar jag med nerblodad jacka, vilken syn! Å i morse fick jag magkramper. Behöver jag säga att kroppen och jag än så länge inte är överens? Tur att det är 25 timmar kvar till start i Hässelbyloppet. Mitt personbästa på halvmarathon sattes under liknande omständigheter, så allt är möjligt!
(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *