MIDDAGSTIPSET: LAXGRATÄNG

Då var det måndag igen och en helt ny vecka. Om du inte hunnit planera veckans middagar ännu så vill jag passa på att tipsa om en superenkel laxgratäng som vi äter ofta hemma. Senast i går faktiskt. Jag brukar äta den med någon form av kokt grönsak till, förslagsvis broccoli eller blomkål. Men den passar också finfint till potatismos, eller varför inte kokt potatis. Gratängen tar max 30 minuter att göra, och vill man så hinner man faktiskt träna ett snabbpass på 20 minuter medan gratängen står i ugnen. Bättre än så kan det inte bli. Min matfilosofi är ett det ska vara gott och göra gott, på alla sätt och vis.

Du hittar receptet här!

(Visited 28 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. Helena 28 november, 2014 at 18:43

  Tack för ett nytt härligt recept, det mast vi prova.
  Du har en passning på min blog.
  Ha en superskön helg.
  Kram!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *