SNYGGA UNDERSTÄLL I ULL

Jag har ett visst beroende av löparskor, och får erkänna att jag möjligen har fler par än jag egentligen behöver. Det gör att jag får snåla lite på annat, och en sådan sak som jag har försakat är bra underställ. Konstigt egentligen för de plagg man har närmast kroppen är viktiga. Ett bra underställ gör stor skillnad. Sedan spelar det egentligen inte så stor roll hur de ser ut så länge man har dem under annat. Men under vintern blir det ofta så att man också myser runt i ställ inomhus när man bara är. Då är det lite roligare om stället inte bara är skönt och bra utan också ser bra ut. Jag fick det här fina Kari Traa-stället i present av min sambo för några veckor sedan, och i helgen var det dags för invigning hemma i Brånan. Sugen? Kari Traas underställ hittar du bland annat här!

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *