JULBAKET 2015

Jag sitter och myser i TV-soffan idag, och det är såklart Vinterstudion jag tittar på. Att se gnistrande snö och strålande sol ger mig jullängtan deluxe och jag har fått för mig att jag ska hinna baka lite nytt i år med julsmak, att njuta av under december. Hittills har jag testat pepparkakskladdkaka (mums), sök på det i sökfönstret uppe till vänster här på bloggen för recept, pepparkaksbollar (som vanliga chokladbollar fast med pepparkakskrydda i) och chokladgodis.
Andra recept jag tänker mig att prova i år är:
– Saffranskladdkaka
– Kolakakor 
– Chokladkakor med hackade mandlar

– Ischoklad
– Julvörtbröd

(Visited 14 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.