GLAD LUCIA-MYS-MORGON

Apropå mat som vi pratade om igår, nu är det frukost-tajm!

Kaffe // Rysk yoghurt med pumpakärnor, riven kokos, mango och skivade jordgubbar // Ostfrallor med Bregott och hushållsost


Mina helger under vintern ser väldigt annorlunda ut mot resten av året. Jag som annars sällan ser på TV samlar nu ihop många sofftimmar varje helg. Redan vid frukost sitter jag bänkad och vinterstudion är påslagen. Nu kopplar jag av men laddar också upp. Att titta på sport gör mig alltid sugen att träna själv. Idag, denna luciadag, ska jag höra med kiddosarna om de vill hänga med till skidstadion och åka längd. 
(Visited 25 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 13 december, 2014 at 09:45

    Mums, gött! Ha en bra luciadag o helg! Puss / Mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *