EN ANNAN DAG

Jag postar bilder på rödblommigt skidåkaransikte. Och det var förvisso en del av denna annandag, men mest har jag varit inne. Jag har ätit god mat, ischoklad, frukt och grädde. Sedan har jag suttit i en fåtölj och sett en och en halv animerad film, Dumma mig och Modig. Tänk på det när du läser bloggar, kollar instsgramflödet eller Facebook. Det du ser är bara en liten del av en människas vardag. 

Hur som helst, precis som igår åkte vi till Åsarna för att åka på kyrkspåret. Spåravgift betalar du i nödfall kontant i en låda på plats men helst löser du spårkort på Skicenter nere i byn. Spana in Åsarna IK:s hemsida så hittar du den information du behöver. Det är kallt men friskt ute, eller hur det nu är man brukar säga.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *