SKÖNA SÖNDAG

Efter en mer eller mindre heldag på arenan sitter jag nu hemma i köket och strukturerar upp tillvaron inför kommande arbetsvecka. Bredvid mig har jag sjuttiofjärde kaffekoppen för dagen, minst. En överdrift såklart, men det har slunkit ner några koppar, det har det. Jag har kanske världens skönaste söndag. På riktigt. För den är stressfri, kravfri och på alla möjliga sätt fri. Det gillar jag. Det behöver inte vara så avancerat egentligen. Att umgås med människor man tycker om, mycket mer än så behövs inte.

Hela helgen har förresten varit lugn och mysig. Igår la vi många timmar på att städa i källarförrådet. Inte så kul kanske, men välbehövligt. Det blev några sopsäckar till soporna men och ett par med skor och kläder som jag ska skänka bort. Jag hann bläddra igenom några fotoalbum också, riktigt gamla, innan Lars med myndig stämma sa att det hade vi minsann inte tid med. Riktigt kul!

Sedan hade jag ett sådant där bra pass i gymmet. Ni vet när man får feeling helt plötsligt och bara köttar på. Klart bättre pass än jag hade tänkt och trott, och i bra anda fortsatte kvällen med middag nere på stan och bio. Vi såg Taken 3 med Liam Neeson. Den var helt klart sevärd, om någon undrar. Inte klockren men absolut inte dålig. Spännande och lagom lång, hälsningar från hon som annars kan ha en tendens att somna på sena bion…

Den här dagen började minst lika bra. Strax efter 9 åkte jag och hämtade syster med kiddosar för en gemensam brunch hemma hos oss, innan det var dags för Vides hockeyträning. Elin, Nilas och jag åkte skriller samtidigt, och jag får torrt konstatera att båda ungarna åker ifrån mig snart. Det här med skridskor är verkligen inte min grej! Men det gör inget, jag hade kul och det hade de också, vilket är det viktigaste. Nu börjar helgen gå mot sitt slut, och det är i stället dags att fokusera på veckan som komma skall. Jag har mycket spännande på agendan att se fram emot. Tagga för måndag!

// 1. Nilas kör ut målet inför vår ”match” // Glad Vide efter träning och lunch // Målet kan även användas när man leker ismaskin hälsar N 3 år //

(Visited 22 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.