SÖNDAGSNÖJE

Städardag nere i lägenheten på Rådhusgatan. Tröja från NIKE (som gått Stockholm marathon 2012), skalbyxor Lundhags och vinterskor Sorell. Sängkläderna i grönt är Bibbi snurr från IKEA

Solen strålar på himlen men det blåser också, så vädret ser vackrare ut än vad det känns när man är utomhus. Hur än det är önskar jag att jag hade befunnit med borta på skidstation idag där Världscupen i längdskidor har gått av stapeln med bra resultat både för de svenska och norska gängen. Men det är annat som ska klaras av också, återigen är vi i städartagen i källarförråden. Denna gång nere hos Lars. Inte så roligt men minst sagt nödvändigt. Tänkt så mycket gammalt skräp man sparar på. Jag undrar hur man tänkte när man packade ner allt. Verkade det troligt då att det skulle komma till användning eller var det enklare än att åka i väg och slänga? Jag vet verkligen inte. Nu går helgen mot sitt slut och det är dags att ladda för måndag!

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *