DET ÄR VÄL BARA ATT BESTÄMMA SIG ELLER

Helgen står för dörren och det finns säkert en och annan därute som undrar var den har att erbjuda. För egen del är planen klar, i morgon står jag i Falun och njuter av skid-vm på plats. Jag har bestämt mig för att det kommer att bli en kanondag! För vet ni, många gånger blir det faktiskt exakt så som man har bestämt. Andra gånger inte, men man har faktiskt ingenting att förlora. Igår hade jag bestämt mig för att det skulle bli en alltigenom bra dag, och vad tror du hände? Jo den blev kanon! Så nu tar vi och bestämmer oss tillsammans, den här helgen ska bli den bästa på länge. Kram på dig och ta nu världens bästa helg, det är du värd


(Visited 16 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.