PODDTIPSET

En av mina to-do´s för i år var att lyssna mer på poddar. Det går faktiskt riktigt bra. Jag har lyssnat en del tidigare, på just dagens tips, men i takt med att jag upptäckt nya så har den här kommit i skymundan. Nu har jag gjort slag i saken och börjat lyssna i kapp. Den senaste veckan har jag haft Sara i lurarna på mina träningspass.

Sara Rönne – bloggaren bakom traningsgladje.se – pratar träning, hälsa, inspiration, frustration och allt annat som rör en träningsbloggaren liv

(Visited 13 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.