FÖRENA NÖJE MED NÖJE

…nytta med nytta, eller nytta med nöje!? Oavsett hur man ser på det så har jag idag kombinerat arbete på annan ort med att framåt kvällen cykla på nya marker. Jag skulle förflytta mig från dagens jobb i Orsa till morgondagens workplace Västerås, och stannade till på en superb rastplats utanför Rättvik. In på en varm, ren och stor toalett för ombyte och sedan ut med cykeln. Tällberg är vackert men kuperat kan jag konstatera. Det blev en kort runda på grund av tight tidplan, men allt är bättre än inget, som jag brukar säga. Klart bra dag!

(Visited 14 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Helena 14 april, 2015 at 20:59

    Likt stålmannen:-) Tällberg är fint! Nästa gång du åker förbi Rättvik och det är barmark, kör en biking-dalarna led. Fint värre 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *