RULL MED INSLAG AV TEKNIKTRÄNING

Gårdagens ohyggligt obehagliga nackspärr sitter fortfarande delvis kvar och hela kroppen känns lite tussig av sviterna. Men att sitta stilla är sällan bästa receptet så jag bestämde mig för att jag skulle våga mig ut på en rulltur efter jobbet, och oj vilket bra beslut. Nacken krånglade inte alls och lungorna fylldes med frisk lugt som gav mig precis den energiboost som jag hoppats på. Jag höll mig till planen och pressande inte kroppen det minsta. Däremot fick huvudet jobba. Jag behöver träna på stig och lera, vilket var precis det jag passade på att göra. En bra kväll på cykeln helt enkelt!

Pigga ben före lertrampet och stignötandet. En riktigt bra rullkväll

(Visited 17 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.