REAKTION I KROPPEN

Igår fick jag troligen en reaktion i kroppen efter måndagens omgång. Eller så var det något annat. Men ur funktion är en ganska bra sammanfattning. Huvudvärk, stel nacke, onda ben och blåmärken som växte i takt med att dagen gick. 

Vi skulle cykla vilket gick fint och var ganska skönt så länge det gick långsamt och var platt. Så snart pulsen gick upp så ökade trycket i huvudet med ökad smärta som följd. Jag lyssnade såklart och njöt av vädret istället för att köra tufft i Hammarbybacken. Inte så tokigt det heller.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.