I MINA ÖRON

Igår lyssnade jag på Marathonpodden och Petra Månströms möte med fantastiska Shahrzad Kiavash, tjejen som för några år sedan drabbades av en akut blodförgiftning och tvingades amputera båda sina ben. Nu satsar hon på triathlon i augusti. Men det är inte det i sig som jag tycker är det grymma med den här tjejen utan den inställning till livet som jag tror att vi delar. Hon sa en grej som jag verkligen tog med mig, och som jag kommer att använda själv när jag ställs i olika situationer. Hon sa något i stil med att det är i livet som i kortspel, man styr inte över vilka kort man får men man kan alltid själv välja hur man spelar dem. Var din egen superhjälte!

Om ni inte har lyssnat på mötet så gör det här via itunes >>

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *