OCH PÅ DEN TREDJE DAGEN VILADE HON

Inte för att jag ville utan för att jag tänkte att det är en smart sak att göra. På fredag ska jag ju köra 94 kilometer, eller hur lång den nu är den där Cykelvasan. Bra dag att vila på förresten. Det gick inte precis någon nöd på mig. Frukost ute och sedan blev jag helt enkelt kvar där i några timmar. Utöver det har jag bland annat spenderat en del tid på foamrollern och ätit massor med gott. Grillbuffe på Gustav exempelvis. Smarrigt!

(Visited 15 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.