OVÄNTAT PIGG

Jag kom hem sent i natt, någon gång runt halv ett. Vi hade ett bra ledningsmöte nere i Sandviken och sedan blev jag kvar en stund efteråt. Att köra tar längre än en tror ibland. När klockan som vanligt ringde klockan sex i morse var jag väl inte precis piggast i stan, men när jag väl lyckades svinga benen över sängkanten så gick det bra. Fullt upp med arbetsmöten idag också, riktigt bra sådana. Det känns så kul att alla kollegor är tillbaka efter semestrarna och att alla projekt rullar på i full fart igen!

Dagens något oborstade outfit, med converse, lång kavaj från lindex, samt världens bästa shaping-jeans och blus H&M samt väska Michael Kors

(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.