IBLAND VILL EN INTE MEN BARA GÖRT


Söndagseftermiddagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Så är det ju för oss alla ibland. Lite missar i kommunikationen och vardagspussel ni vet, gjorde att mitt planerade tvåtimmarspass på cykel i sol förbyttes mot ett besök i gymmet vid halv nio på kvällen. Jag var inte ett dugg sugen men vissheten om att jag hade två dagar bakom mig utan träning, och detsamma dagen efter då jag skulle resa, gjorde valet ganska enkelt. Att mitt humör inte heller kändes på topp vittnade om att jag verkligen behövde ta mig iväg. Och gissa vad, precis som det nästan alltid när en känner såhär så blir träningen exakt den ventil en behöver! Så glad och nöjd över att jag gjorde det.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.