MORGONSTUND OCH ALLT DET DÄR


Det är något visst med att kliva upp på morgonen. Lite tidigare än en egentligen behöver. När mörkret ännu inte hunnit dra sig tillbaka. När staden är tyst och stilla. Den där första morgonkoppen. Jag tar kaffe och sambon te. En lätt frukost bestående av kokt ägg och en chiapudding med hallon. Sedan ut. Cykla.

Vi gjorde det igår och vi gör det idag igen. Det har sin tjusning. På samma sätt som sovmorgon och långfrukost, med köksbordet fullproppat, också har sin charm. Olika fast ändå lika. Det är härligt. Chiapudding kan också vara lika fast olika. Här kommer två från sommaren, båda smaksatta med lakrits men med olika topping!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.