HOTELLGYMMET ÄR VIKTIGT!


Vi är på semester! En mycket efterlängtad sådan. En av de viktigaste kriterierna när jag bokade den här resan var att hotellet skulle ha gym. Våra två senaste utlandsresor har nämligen varit något av en besvikelse på den fronten. Först ett litet rum med ett par maskiner som såg ut att vara från 60-talet och knappt fungerade. Sedan ett utegym som av lukten att döma mest användes som toalett av områdets katter.

Här är det annorlunda! Hotell Titanic Deluxe Belek har inte gjort mig besviken, och gymmet är inget undantag. När en är van att ha rörelse i sin vardag så är semestern ett utmärkt tillfälle att motionera utan stress. Ett perfekt avbrott från solstolen. Här börjar vi dagarna. Så skönt!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.