FAVORITKAPPAN


En himla härlig grej med höst (fast jag gillar det mesta med hösten) är att en får plocka fram varmare attiraljer ur garderoben. Ett exempel är min ullkappa som jag köpte förra vintern. Den är varm, cool, snygg och stilig på samma gång. Som jag gillar den alltså! Premiär för den i tisdags då jag drog ut på denna veckas turné. Som synes har jag fortfarande samma byxor och skor som häromdagen, jag försöker att resa med så lätt packning som möjligt och byter mest på överkroppen. Prickig också, har ni sett vilken grej? Det är så inte jag men just därför lite kul att ha på sig någon gång då och då.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.