BIG FAIL


Gårdagen alltså. Snacka om big fail! Taggad för en arbetsdag i Gävle hoppade jag upp ur sängen vid femsnåret för att åka med tåget 05:46. Jag har skrutit så många gånger om hur förträffligt det är att åka med den där avgången, nu senast i tisdags för svärföräldrarna. Att en kan åka till Gävle över dagen och hinna hem samma kväll. Så himla bra. Men inte då. Tåget ville inte röra sig ur fläcken. Först fick vi inte kliva på och sedan efter en timme, när vi väl hade kommit ombord, så fick vi sitta och vänta ytterligare trettio minuter. Jag hann dricka två koppar kaffe. Tåget ville fortfarande inte röra sig. Då klev vi av och jag cyklade till kontoret i stället. Det blev en bra dag ändå, men det blev sannerligen inte som jag hade tänkt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.