BIG FAIL

Gårdagen alltså. Snacka om big fail! Taggad för en arbetsdag i Gävle hoppade jag upp ur sängen vid femsnåret för att åka med tåget 05:46. Jag har skrutit så många gånger om hur förträffligt det är att åka med den där avgången, nu senast i tisdags för svärföräldrarna. Att en kan åka till Gävle över dagen och hinna hem samma kväll. Så himla bra. Men inte då. Tåget ville inte röra sig ur fläcken. Först fick vi inte kliva på och sedan efter en timme, när vi väl hade kommit ombord, så fick vi sitta och vänta ytterligare trettio minuter. Jag hann dricka två koppar kaffe. Tåget ville fortfarande inte röra sig. Då klev vi av och jag cyklade till kontoret i stället. Det blev en bra dag ändå, men det blev sannerligen inte som jag hade tänkt.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *