HELGPLANER


Wihoooooo, det är helg! Efter att ha varit hemma hos mamma och pappa två helger i rad, som är hur härligt som helst på sitt sätt, så känns det superskönt att ha den här helgen helt på hemmaplan. Jag har parkerat i soffan framför Vinterstudion med en kopp kaffe och här tänker jag stanna kvar en bra stund. Nu är det dags för damernas skiathlon från Lillehammer. Jag tippar Therese Johaug som segrare. Längre fram idag och i morgon har jag följande planer:

– Baka saffransbiscottis

– Titta på V:s hockeyträning

– Promenera

– Styrketräna

– Gågga

– Dricka glögg


Små hockeygalningar runt jul för två år sedan


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.