VART TOG VECKAN VÄGEN?


Hej hallå är det någon som knyckt en dag eller två från mig? Jag är inte redo för helg redan nu! Insåg dock nyss att det är fredag kväll och lite motvilligt fick jag packa ihop och dra mig hemåt. Nu ska jag följa mitt eget råd från tidigare i veckan och byta om för att ge mig ut på en vända i mörkret, jag behöver i allra högsta grad både friskluft och rörelse.

Helgen är ännu så länge relativt oplanerad. Jag har ett litet julgodisexperiment som jag ska testa där jag lovar att dela med mig av receptet om det blir lyckat. Förra helgens saffransbiscottis blev inte bra, så det tänker jag bespara er. Eftersom jag gjorde dubbel sats har jag ätit smaklösa små gula saker hela veckan. Att kasta dem kände inte aktuellt. Vi har fortfarande några kvar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.