HEJ DÄR REDAN TORSDAG

På displayen på min mobil står det att det är torsdag idag. TORSDAG! Allvarligt? Nä, nu hänger jag inte alls med. Den här veckan har sannerligen gått i ett och nu närmar vi oss helg med stormsteg. Jag som nyss tyckte att det var helg? Jag inser att jag måste ägna en del av den här morgonen till planering för kommande vecka, annars blir det snärjigt att hinna med. Jag har förresten blivit bestulen på min pendlarcykel. Igår när jag klev ut så stod hon inte där längre, min älskade ”Vaniljen”. Hon som just fått vinterdäck och reflexer. Kvar fanns bara ett sönderklippt lås. Så idag liftade jag med L till jobbet. Det går bra men det är inte samma sak som att starta dagen starkt och friskt. Men det är ingen mening att sura, ”Vaniljen” kommer inte tillbaka för det. Nä, nu måste jag ta tag i den här dagen. Puss på er!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.