MOTIVATION OCH VANOR

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going!


Jag följer Emma Igelström på instagram (@emmaigelstrom) där hon la ut det här träffsäkra citatet för den tid sedan. Och visst stämmer det. Allt handlar så mycket om att skapa goda vanor och att bibehålla dem. Jag kan vara totalt omotiverad till att träna rätt ofta men ändå så gör jag det för att det är en vana. Varje gång så är det lika skönt bara jag kommit ut. Att komma över tröskeln är det svåra, är det inte så en brukar säga? För min del stämmer det rätt bra.

LÄS OCKSÅ: Goda vanor – om att kliva upp på morgonen och lite annat

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.