OFÖRSKÄMT HÄRLIGT


Ni vet den där känslan. När en inte rört sig på flera dagar, är trött efter en tuff men rolig vecka, helst av allt tror sig vilja krypa ner under täcket bara. Men så på något sätt ändå piggnar till lite av den där promenaden på väg hem från tåget. Trots att klockan är närmare halv åtta.

Det är då räddningen är att L inte är hemma. Det är då jag ändå känner att jag ska byta om till löparkläder och ge mig ut på världens bästa mysjogg. Och sedan faktiskt, mot alla odds, ändå gör just det! Om ni följer mig på instagram, @saraeborg heter jag där, så såg ni kanske min lycko-jogg förut? Det är verkligen som ett litet lyckopiller.

Nu sitter jag här, mittemot L, och äter jordgubbar. Smaskens.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.