SPORTIGT LOV


Jag insåg för en liten stund sedan att det nu bara är två dagar kvar av årets sportlov. Tiden springer verkligen i väg och jag kan inte klaga på något. Idag tog jag ett lite större avbrott i lovet än tidigare dagar och jobbade vid datorn rakt igenom. De andra drog iväg på äventyr så att jag fick lite lugn och ro, vilket var guld värt. 

En kort jogg själv och sedan några kilometer längd med Elin, Fredrik och barnen satt som en smäck efter att ha suttit stilla länge. Nu längtar jag efter nya mil i spåret med Lars i morgon. Jag får liksom inte nog av längdåkningen just nu. Det är riktigt roligt. 


Ett svar till “SPORTIGT LOV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.