Gör't bara gör't


Kroppen behöver rörelse, gärna åt alla möjliga håll, men det behöver inte vara så jävla avancerat. Det är såklart toppen att gå på yoga, pilates eller på gruppträning. Men faktiskt så behöver du inte. Det är bara att göra. Här och nu precis där du är.  

Idag gick jag i trekvart och sedan körde jag fem varv marklyft och axellyft med kettlebells ute. Sist men inte minst så gjorde jag några bakåtböjningar och huksittande för att utmana mina svaga länkar. Allt som allt tog det en timme. 
Att vädret var strålande gjorde ju inte saken sämre. Endorfiner och d-vitamin är bra skit ju! Kan jag så kan du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.