Midsommarsnapshots


Midsommarhelgen 2016 har passerat och det är återigen vardag. Men vilken helg det blev! Sol och värme varvades med en och annan regnskur på lördagen, men vad gjorde väl det. Äntligen kändes det som sommar på riktigt.

Vi spenderade helgen hemma i Brånan och midsommarafton i stugan, som det var när jag var barn. Numera huserar systeryster med familj där, och det känns bra i hjärteroten att traditioner lever vidare om än i nytt format. Här kommer några snapshots från dagen!

Sill- och grillunch utomhus. Det var varmt men lite molnigt, perfekt väder för att sitta ute således – inte för varmt och inte för kallt
På eftermiddagen spelades det både fotboll och krocket. En och annat pil kastades också

Innan middagen åkte vi ner till sjön för att ta ett dopp. Det ser kallt ut på bilden men det var faktiskt inte alls så farligt. Det faktum att jag var först i och först att doppa mig säger en del, jag klassar nämligen lätt in under begreppet ”badkruka”

2 svar till “Midsommarsnapshots”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.