Nytt reafynd till garderoben


Jag har alldeles glömt att visa er att jag fyndat till träningsgarderoben!

Förra veckan sprang jag över till XXL, som ligger rakt över vägen från mitt kontor, för att köpa två presentkort och en termos. På min väg genom butiken hann jag snappa upp reaskyltar men jag lät mig inte hejdas. Inte förrän jag nästan sprang in i ett ställ med shorts från nike. 79 kronor på allt. Jamen som hittat tänkte jag och slet åt mig ett par som jag knappast hade betalat fullpris för men som jag nästan bott i sedan jag köpte dem. Otroligt sköna.
En toaselfie från gymmet här i veckan, strax innan löpbandsintervallerna med Emma. Nya nike-shorts tillsammans med en gammal t-shirt från samma märke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.