Bättre begagnat

Jag ska absolut inte utge mig för att vara särskilt bra på återanvändning men då och då glimmar jag till. Jag vet ju själv hur det kan vara, en köper något som sitter sisådär och tror att det ska funka, men sedan använder en knappt plagget.

Så när jag fick ett akut sug efter sherides kollektion för 2016 för ett par veckor sedan så drog jag en chansning. Visst skulle jag kunna beställa nya grejor, jag har ju cykeltröja, bibs, väst och en vinterjacka sedan tidigare, men den här gången tänkte jag att jag kollar efter beggat först. Jag lade ut en förfrågan i sheridesgruppen på Facebook för att kolla om det var någon som kanske beställt fel storlek eller ångrat sitt köp. Jag var mest sugen på den vita kortärmströjan men kunde tänka mig annat också.

Vilken lycka när jag nästan direkt fick svar från en tjej som hade just den tröjan i min storlek till övers. Använd endast ett par gånger. Såklart att jag köpte. Swish-swish och efter någon dag låg tröjan i min brevlåda, så smidigt!

(Visited 32 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

3 Comments

  1. Hmmm, jag köpte bibsen för ett par år sedan och de har bytt utseende flera gånger och nu även leverantör sedan dess, så tyvärr vet jag inget om de nya. Tröjan är dock kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.