I did it! Locknesjön runt på hoj

En seger på två sätt, för det första för att jag överhuvud taget tog mig ut och cyklade idag. Det satt långt inne men du vet hur det är, det är alltid att ta sig i väg som är det svåra, sedan är det kul. Seger på ett annat sätt för att jag äntligen tog mig an turen Locknesjön runt. Jag hörde talas om den i vintras då happyridegänget kört den. Jag har haft den i åtanke ända sedan vi flyttade hit till Södergård i april, men inte förrän idag blev det alltså check på den. Locknesjön är vacker med  sitt grönblå vatten och jag hade finväder ända till jag kom hem. Jag hade precis låst garaget då himlen öppnade sig för en riktig störtskur. Idag hade jag marginalen på min sida.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

3 Comments

  1. Helena, jag blev inspirerad efter att ni kört den med happyridegänget i vintras, så den har stått på min lista sedan vi flyttade hit till Brunflo i april. Det var dock först idag jag kunde sätta check på den. Lite oklart dock om jag körde rätt där på grusvägarna allra längst bort?! Jag ska koppla upp klockan så att jag kan kika på kartan hur sjutton jag egentligen körde där. Det blev iaf 60 km dörr till dörr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.