Bakom kulisserna och nya tag


Vilken helg det har varit! Årets tjejmilenweekend är till ända och du som läser bloggen fick verkligen följa med in bakom kulisserna den här gången. I bildblogginläggen kunde du hänga med på en del av det vi gjorde när vi varken sprang eller tänkte på att springa.

För faktum är att loppet ju var en väldigt liten del av helgen som har passerat. Jag återkommer längre fram med lite fler tankar kring loppet – inför, under och efter.

LÄS GÄRNA: Gick som ett lok

Idag är det måndag och en ny vecka har kickstartat. Jag är helt up n´running nu på nya tjänsten och ser fram emot det mesta den här veckan. Det blir som vanligt en turné söderöver. Träningen tar jag lite som det kommer men har en tanke om att få till ett styrkepass, två kortare löppass och en cykling.

Vad ska du träna den här veckan?

Tillbaka på hotellrummet, lite lagom röd i ansiktet, efter att ha sprungit Tjejmilen 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.