Vinterlycka!


Jag vaknade i morse till en strålande vacker vinterdag. Utanför sovrummet gnistrade snön i solskenet. En perfekt dag för att trampa upp eget skidspår, tänkte jag. 

Efter frukost med stekta ägg, bacon och kaffe hoppade jag i täckbyxor och en tunn dunjacka, vilket senare visade sig vara alldeles för varmt, och stack ut. Som liten gjorde jag alltid mitt eget spår hemma, så jag är lite av en ”trampa-eget-spår-expert” faktiskt, om jag får säga det själv. Så nu har jag ett platt spår på strax under 400 m, vilket gör att 11 varv blir 4 km. Här kommer stora och små kunna åka tillsammans i sitt eget tempo. 
Jag lovar ett inlägg senare om mina bästa tips för att trampa upp ett perfekt spår, för dig som vill fixa för barnen (eller åka själv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.