Tjugo minuter eller så

Lång dag på jobbet. Längre än planerat. Hade längtat efter att få ta ett skejtpass i Åsarnas kyrkspår när jag ändå var där. Men trött och hungrig. Bestämde mig för att åka ett varv på korta ändå och hade lätt kunnat åka två, ensam där i pannlampans sken. Ville hem till mamma och pappa. Fick mat. En stor laxbit (syns inte i bild för den ligger under all sås och broccoli), så gott. Lade mig i sängen och var nöjd, tjugo minuter längdisar är alltid bättre än inga minuter. 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.